Ds. J.A.W. Verhoeven treedt toe tot redactie De Waarheidsvriend

Per ingang van 1 januari treedt ds. J.A.W. Verhoeven uit Krimpen aan den IJssel toe tot de redactie van De Waarheidsvriend.

We hopen dankbaar gebruik te maken van zijn theologische inbreng en zijn grote ervaring in de kerk – ook in de dienst van de zending. We heten hem welkom in het kleine redactieteam en zien uit naar een goede samenwerking.

Ds. Verhoeven neemt de plaats in van dr. W. Verboom uit Harderwijk, die negen jaar lang deel uitmaakte van de redactie. Wie in 1941 geboren is, hoeft zich niet te schamen als er nu taken neergelegd worden, integendeel… Als oud-bestuurslid en oud-hoogleraar kende hij de missie van de Gereformeerde Bond voor en in de kerk van binnenuit. Bewogen met de kerk en allen die in haar midden geroepen zijn, heeft dr. Verboom in ons midden aandacht gevraagd voor de dragende kracht van het verbond, voor de waarde van haar belijdenis, voor de prediking in haar midden, voor de catechese aan haar jongeren, bovenal voor het werk van de drie-enige God. Als redactie waren we blij met zijn inbreng, betrokkenheid, meeleven en aansporing. We danken hem er hartelijk voor én wensen hem en zijn vrouw de zegen van onze God voor de tijd die Hij hen geven zal.